sponsorlu

Online Oyunlar

0/0

Online Oyunlar Son Asker Oyunu, Rambo Ormanda Oyunu, Son Kızılderili köyü Oyunu,Taktik savaş Oyunları,Komik Oyunlar Oyunu,Kirpi Savaşı Oyunu ve daha nice en güzel oyunlar yenioyun.gen.tr sizleri bekliyor..

Büyük şef Büyük şef Büyük şef Oyununda kabile reisi bütün kabileyi korumalı ve kabilenin ihtiyaçları karşılamalı.Size verilen görevleri eksiksiz bir biçimde tamamlamalısınız.Mouse yada yön tuşlarıyla oynayabilirsiniz.

Youda Balıkçısı Youda Balıkçısı Çok eğlenceli bir oyun.Balıkçı köyündeki yaşamı devam ettirmeniz için sizlere verilen görevleri yerine getirmelisiniz. .

Toplu Savaş Toplu Savaş Gezegenler arasında yaptığın savaş oyununda çok güçlü silahları toplayarak rakiplerinizi yenmeniz lazım..

Savaşçı Oyuncaklar Savaşçı Oyuncaklar Savaşçı Oyuncaklar Oyununda Oyuncaklarınızı kabuslarla savaşabilmeleri için uygun yerlere yerleştirin.

Kirpi Savaşı Kirpi Savaşı Kirpi savaşı Oyununda Mantarları hepsini ele geçirmeniz gerekmektedir.CTRL Tuşuna basarak asker yollarsınız Mouse tıkladığınız zaman mantarlara askerlerin yarısı kadar gidiyor..

Rambo Ormanda Rambo Ormanda Rambo Ormanda oyununda ormanda tek başına çatışmada.Fakat Rambo çok güçlü bir komando ve rakiplerini yenmesi lazım..

Galaldur Krallığı Galaldur Krallığı Bu süper oyun da Galaldur krallığı yaşamı ve askerleri işlenmekte. Oyun da önce evler inşaa edin. Paralar kazanın bu paralar ile yeni asker koyun.

Dünya Yönetimi Dünya Yönetimi Dünya yönetimi oyunu ile kolonileriniz kurun, liderlerinizi belirleyin ve savaşa hazırlıklı olun. Çok güzel bir online rpg oyunu. Online savaş oyunu sayılabilir.

Silah Ana Saldırı 2 Silah Ana Saldırı 2 Düşman mermilerinden kaçarak ve düşmanlarınızı öldürerek oyunu tamamlayınız. Nasıl Oynanır ? A (basıl tutma)- Sola Haraket Etme. D (basılı tutma)- Sağa Haraket Etme. W (basılı tutma)- Merdivenden yukarı çıkma. S (basılı tutma)- Merdivenden aşağı inme. E- Molotov kokteyli. R- Mayın bırakma. Space (boşluk) tuşu- Zıplama (iki kere basarsanız yükseğe zıplar) Sol CTRL: Çömelme #1-5- Atış modunu değiştirme (Tabanca, RPG, Roket, Pompalı Tüfek, Uzi)

Cyber Ortek Cyber Ortek Farklı gezegenlerde uçarak düşmanlarınıza alev kusun. İçinde azda olsa RPG öğeleri taşıyan bu oyunda silahlarınızı geliştirebilir ve kızarttığınız düşmanlarınızdan kazandığınız beceri puanları ile düzey atlıyabilirsiniz. Yön Tuşları - Haraket etme. A - 1. silah. S - 2. silah.

Kurtarıcı RPG Oyunu Kurtarıcı RPG Oyunu Kahraman çocuk kurtarıcı rolünü üstlenmiş durumda. Oyun içine A tuşu - Konuşmak, S vd D tuşları ayrıca ok yön tuşları ile SPACE tuşlarını kullanın.

RPG Dövüşleri RPG Dövüşleri Teke tek oynayacağınız bir online rpg oyunlarından birisi. Tuş kombinasyonu: Fare ile her iki tarafı kontrol ederek dövüşü başlatın.

Megaman Virüs 2 Megaman Virüs 2 Megaman oyunlarından birisi olan bu RPG oyunu içinde rakiplerinize karşı üstünlük sağlamaya çalışın. Tuş kombinasyonu: Fare ile oynanır.

Olimpiyat 100 Metre Yarışı Olimpiyat 100 Metre Yarışı Olimpiyat 100 Metre Yarışı oyununda start diyerek oyuna başlıyoruz.Sporcu arkadaşımızı yarışta birinci gelmesi için yön tuşlarıyla sağ ve sol tuşlarıyla yarışmacının birinci gelmesini sağlamalıyız.İyi Eğlenceler. Yeni oyun sizler için en iyi yeni oyunlar sunuyor. İyi oyunlar dileriz.

0/0